Ostetrekanter

ca. 14 stk.

Ingredienser

75 g smør
100 g hvedemel
50 g fuldkornsmel
½ tsk. bagepulver
100 g revet, mellemlagret ost
1-2 spsk. vand

Desuden:
100 g blå Castello eller mild gorgonzola

fløde eller æggehvide

Fremgangsmåde

Smuldr smør og de 2 slags mel. Tilsæt bagepulver, ost og vand, ælt dejen let sammen. Lad dejen hvile i køleskab i ½ time.
Rul dejen ud og skær den i firkanter på ca. 8 x 8 dm. Skær osten i 14 skiver og læg en skive på hver firkant. Fold dejen sammen diagonalt og tryk kanten godt med en gaffel.
Sæt trekanterne på en plade og pensl dem med fløde eller æggehvide. Bag den i 12-15 minutter ved 200 grader.
Gode til suppe, som natmad eller til en kop te.