2 pers.
Ingredienser
1 parteret kylling
salt, friskkværnet peber
1/4 tsk. hvidløgssalt
1/4 tsk. gurkemeje
1 tsk. bouillon
3/4 tsk. karry
3/4 tsk. løgsalt
3/4 tsk. sennepspulver
1/4 tsk. stødt nellike
4 kopper mel
2 æg
Fremgangsmåde
Lav en melblanding af alle ingredienserne, undtagen kylling og æg. Tænd ovnen på 150 grader.
Rør æggene sammen med 2 kopper vand. De kyllingestykker der er størst deles i 2-3 stykker, så der er ialt 10-12 stykker.
Kyllingestykkerne vendes i æggeblandingen og lægges til tørre. Efter ca. 5 minutter når kyllingestykkerne virker tørre (vigtigt!!!), æltes de i melblandingen.
Kyllingestykkerne steges i en frituregryde 3-4 stykker af gangen, til de er gyldne, ca. 3 minutter.
Kyllingestykkerne lægges på en rist i ovnen i ca. 60 minutter. Resultatet bliver knasende sprødt.
Mangler du en brugt Audi?