Spinatsalat med ovnbagt skinke

4 pers.

Ingredienser

400 g ny spinat
8 tynde skiver parmaskinke
Vinaigrette:
2 fintsnittede skalotteløg
3-4 hårdkogte æg
2 tsk. dijonsennep
1 dl sherry- eller vineddike
3 dl olivenolie
finthakkede krydderurter (esdragon, purløg, dild, salt og friskkværnet peber)

Fremgangsmåde

Rens spinaten og lad den dryppe godt af. Læg skiver af parmaskinke på et stykke bagepapir og bag den i en varm ovn på 200 grader i 4-5 minutter.
Kom skalotteløg i en skål med hakket æg. Rør sennep med eddike, salt og friskkværnet peber. Rør olien i lidt efter lidt. Tilsæt hakkede krydderurter og vend det sammen med løg og æg. Ved servering vendes spinaten i.
Server med den bagte parmaskinke og godt brød.

Jonathan Løw